Domov > Správy > Správy z priemyslu

Prečo si vybrať 4x8 CNC router?

2023-05-20

Prečo je medzi všetkými modelmi CNC frézovací stôl 4x8 taký populárny? Musí to byť spôsobené tým, že dokáže splniť túžby spracovania väčšiny ľudí.

 

Obrábacia plocha 1 300 x 2 500 mm tiež nemusí teraz stačiť pre tých, ktorí potrebujú jedinečný alebo prispôsobený nábytok. Skvele si však poradí s najbežnejšími MDF, preglejkami, melamínovými alebo inými drevenými doskami. Pretože najčastejší rozmer dreveného panelu je 1220x2440mm. Rozmer 4 x 8 stôp je teda cenovo najefektívnejšia voľba. A čo viac, CNC router 4x8 na predaj má výhody, ktoré sa nevyrovnajú veľkému množstvu ručných alebo elektrických nástrojov.

 

Prvým je automatické obrábanie, ktoré sa dá ľahko naučiť.

 

Akákoľvek ručná fréza, kruhová píla alebo stolová píla je proces ručného obrábania. Okrem toho je ručné opracovanie odbornou prácou a dokonca aj krásnou formou umeleckého diela. Nie je však vhodný pre hromadnú výrobu alebo výrobky s veľmi vysokými požiadavkami na konzistenciu. Avšak CNC router 4x8 rieši problémy s dávkovým obrábaním a konzistenciou veľmi dobre. Vďaka jednoduchému zaškoleniu môže každý operátor študovať, ako používať softvérový program CNC smerovača a stroj. Po nastavení príslušných parametrov sa všetka práca vykonáva automaticky pomocou stroja.

Po druhé, je bezpečnejšie používať drevený CNC stroj 4x8 ako iné nástroje. Obsluha už nemá tesný kontakt s bežiacimi frézami alebo pílovými kotúčmi, čím sa predíde zraneniu osôb.

Okrem toho nám CNC frézka na drevo 4x8 prináša veľkú presnosť a opakovateľnosť. Eliminuje ľudské chyby a tiež vytvára širokú škálu produktov, čím zaisťuje, že každý je úplne rovnaký.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept