Domov > Správy > Správy z priemyslu

Aký druh stroja môže rezať akryl?

2023-08-16

V prvom rade možno viete, že laserové rezačky nie sú jedinou voľbou pre rezanie akrylom. Akryl je možné rezať pomocou rôznych typov strojov, čo závisí od mnohých faktorov, ako je zložitosť projektu, hrúbka akrylu a požadovaná úroveň presnosti. Tu sú niektoré bežné stroje používané na rezanie akrylu.



Laserové rezačky

Laserové rezacie stroje sú obľúbené na rezanie akrylu. Používajú vysokovýkonný CO2 laser na rezanie akrylových dosiek s oveľa vyššou presnosťou a presnosťou. Laserové rezačky CO2 môžu vytvárať zložité vzory a hladké okraje na akrylových listoch a šetriť akrylové materiály.



CNC routery

Počítačové numerické riadiace smerovače dokážu efektívne rezať akryl. Tieto stroje používajú rotujúce rezacie bity na vyrezávanie požadovaných tvarov z akrylovej dosky na základe naprogramovaných pokynov.



Stolové píly

Stolové píly vybavené príslušnými kotúčmi môžu rezať akrylové dosky, najmä pre základné rovné rezy. Avšak nemusia byť vhodné pre zložité vzory alebo zložité krivky.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept